Oldalak

2021. október 15., péntek

Wales - 7. nap - 3. rész - Dunston Hill Camping és Keeston /Pembrokeshire/


2021/07/20 - 2021/07/27

Nyaralás Walesben

7. nap - 3. rész

Séta a kemping környékén

A paprikás krumpli megint finom lett, most nem cuccoltunk ki a sátor elé, hanem bent főztük meg. Vacsora után sétálni indultunk, először a kempingben jártunk egyet. Volt egy innét vezető ösvény, ami egy kis tóhoz vitt. Nem volt valami nagy szám, de nem is számítottunk nagy látványosságra.









A tótól csak a kemping felé tudtunk visszamenni, mert a gyalogútnak ott vége szakadt. El akartunk menni WC-re, mielőtt még elindultunk volna másfelé sétálni, ekkor találtunk egy másik WC és zuhyanyzó helyiséget. Ez sokkal jobban nézett ki, mint ami a sátrunk közelében volt, mert abban nem volt csak 1 WC és egy zuhanyzó és általában mindig várakozni kellett, ha be akartunk jutni. Itt meg volt több zuhanyfülke és több WC is. Lehet, hogy ez már nem a mi kempingünkhöz tartozott konkrétan, mert úgy láttam kettő vagy három kemping volt egybenőve, illetve mindegyiknél más tulajdonos volt kiírva, csak ezért gondolom, hogy más-más kemping, hiába van egy helyen. Igazából minket ez most nem nagyon zavart, mi bementünk ebbe a mellékhelyiségbe. Páromnak annyira megtetszett, hogy ma este itt zuhanyozott.


Nem terveztük meg előre, hogy merre fogunk menni és úgy alakult, hogy elmentünk Keestonig, mely a kempinghez legközelebbi település. Út közben a dombtetőn megálltunk, mert ott volt net és mivel a kempingben egész héten nem tudtunk netezni, mert nagyon gyenge volt a jel, most ennek megörültünk. Amikor kineteztük magunkat továbbmentünk.


Keeston nagyon pici település és ahogy elnéztük nagyrészt szállodák és vendégházak üzemelnek a faluban. Ha valaki vidéki csendre és nyugalomra vágyik, akkor tökéletes hely, de nekem ez már túl csendes lett volna, túlságosan világvége hngulat.







A falut hamar bejártuk, szinte csak egy utcából áll az egész és utána visszafordultunk. Már kezdett sötétedni.

A kemping bejárata







Kapcsolódó bejegyzések:







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése