Oldalak

2022. december 20., kedd

Skócia - St Cyrus és környéke - 1. nap - St Cyrus Holiday Park


2022/09/09 - 2022/09/15.

Skócia - St Cyrus és környéke

1. nap

Megérkezés a szállásra

Ezúttal egy hetet töltöttünk Skóciában, Angus és Aberdeenshire területén. Aberdeen kivételével erre még nem nagyon jártunk, úgyhogy abszolút szűz terület volt. A St Cyrus Holiday Parkban sikerült szállást foglalnom, ami egyébként elhelyezkedést tekintve tökéletes volt, mert a közelben rengeteg a látnivaló.

Munka után indultunk, délután 3 körül. Kb. 6 órás volt az út, a skót határ előtt most is megálltunk annál a benzinkútnál, ahol mindig szoktunk kávézni. A határnál sikerült csinálni egy viszonylag jó képet a tábláról:


Ahogy kezdett egy kicsit sötétedni, egyre szebbek lettek a felhők, ahogy a lemenő nap fénye megvilágította őket. Kétszer is megálltunk egy-egy szebb résznél, hogy lefotózzuk a naplemente fényeit. A kocsiból is próbáltam fotózni menet közben, de azok nem sikerültek annyira jól.


















Este 9 óra körül érkeztünk meg a St Cyrus Holiday Parkba. A szállásadótól kaptam egy útbaigazítást, hogyan találjuk meg a lefoglalt karavánt és a kulcsot. A tulajjal egyébként egyszer sem találkoztunk, amíg itt voltunk, de nem is volt rá szükség, mert rendben volt minden. Foglalásnál a képekből ítélve sokkal rosszabbra számítottunk, mint ami valójában fogadott. A karaván ízlésesen berendezett volt és rendkívül tiszta, minden alapvető konyhai eszközzel felszerelve. Két szoba volt benne, négyen mentünk, elfértünk kényelmesen. Egyszóval kellemes csalódás volt.










Néhány kép a Holiday Parkról /nem aznap készültek, de itt teszem közzé/:













Kapcsolódó bejegyzések:
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése