Oldalak

2022. szeptember 16., péntek

Shetland - 2/3. - Levenwick Campsite


2022/08/20 - 2022/08/30.

Shetland

2. nap - 3. rész

Levenwick Kemping
/Levenwick Campsite/

Dél körül járt az idő, most már nyugodtan mehettünk a kempingbe. Amikor megérkeztünk, nem volt senki a helyszínen, akinek szólhattunk volna, hogy megjöttünk. Azt hittük, lesz valami recepció, de semmi ilyesmi nincs. Van ugyan egy Közösségi Ház, de az zárva volt. Így hát felhívtam a kemping számát, amit egy idősebb hölgy vett fel. Azt mondta, húzzuk fel nyugodtan a sátrat, ahova szeretnénk, majd később megy valaki, akinek ki tudjuk fizetni a sátorhelyet. Mondtam, hogy amikor foglaltam áramot is kértem, erre azt mondta, hogy akkor olyan helyre húzzuk fel, ahol van áramforrás. Ilyen hely csak egy pár volt, bár ez egész kemping sem túl nagy.

A közösségi ház a bejáratnál







Kilátás a kempingből a tengerre






Végül a felső sarokra esett a választásunk, úgy gondoltuk, ott tökéletes helye lesz a sátornak és a kábel is pont elért az áramforrástól. A kilátás a kempingből csodálatos volt, le lehetett látni a tengerpartra, egészen a Levenwick Beach-ig.


A kempinghez tartozott egy elég jól felszerelt konyha, kis ebédlővel, vízforralóval és mikróval. Mosásra is van lehetőség, de a mosógép használatáért külön kell fizetni.













Kapcsolódó bejegyzések:



















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése