Oldalak

2021. november 30., kedd

Dél-Anglia - 9/4. - Isle of Wight - Brighstone bay és a kemping


2021/09/19 - 2021/09/28.

Dél-Anglia

9. nap - 4. rész

Isle of Wight

Brighstone bay és a kemping

Mivel ez volt az utolsó teljes napunk és még szerettünk volna elsétálni a kempingből nyíló Brighstone bay-on a másik irányba is, ezért a kemping felé vettük az irányt, de ellőtte bementünk boltba Freshwater-ben. A kempingbe érkezve pihentünk egy kicsit, bekevertünk egy flakon boroskólát és elindultunk a partra.

Készül a boroskóla

Nem volt még teljesen apály, de már kezdett visszahúzódni a víz. A szél így estefelé viszont egyre jobban fújt, nagy és vad hullámokat képezve. Egy-egy nagyobb hullám kijött egészen, ezért egy jó darabig a sziklák alsó részén gyalogoltunk, szerencsére, volt egy lapos, hosszan húzódó magaslati rész, amin végig tudtunk menni jó sokáig. Utána meg már behúzódott a víz annyira, hogy a parton is tudtunk haladni.












Kicsit elkezdett esni az eső, de miután elállt, a nap előbújt és lett egy halvány szivárvány:













































Elég sokáig elmentünk, de kezdett sötétedni és visszafordultunk. Nekem a  másik oldal jobban tetszett, amit az első nap sétáltunk végig, bár akkor sokkal szebb időnk volt és kicsit másképp mutatott minden.

















A kempingben még fotózgattunk egy kicsit, a játszótér nagyon tetszett, ötletesen ki volt alakítva, már első nap is csináltam néhány fotót róla, most megnéztük kicsit tüzetesebben. A vonatot és a traktort ki is "próbáltuk" egy kép erejéig.







Zuhany után lefeküdtünk aludni. Kicsit szomorú voltam, hogy holnap reggel el kell mennünk innét és vége a holiday-nek, de sajnos ez a nap mindig eljön egyszer.









Kapcsolódó bejegyzések:
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése