Oldalak

2016. május 6., péntek

Manchester - BL meccs előtt


2016/04/26.

Manchester City - Real Madrid
BL meccs előtt

Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy a Real Madrid Manchesterbe jön, összesorsolták őket a Manchester Cityvel a Bajnokok Ligája elődöntőjében. Jegyünk nem volt, állítólag a legolcsóbb jegyek sorsolás után pár perccel rögtön elkeltek, utána már csak a 300-400 fontosak maradtak, annyit pedig nem adtunk volna érte, de azért a meccs előtt lementünk a City stadionjához, hogy megnézzük a hangulatot és a Real Madrid buszát, amint a stadionhoz érkezik.

Az Asda parkolójában parkoltunk le, ami nem volt egészen szabályos, de nem lett belőle semmi baj. Onnét csak pár perc séta volt a stadionig, már a parkolóból is látszott a stadion, szóval tényleg nagyon közel volt.




Az Etihad Stadion előtt már jócskán gyülekeztek az emberek, nemcsak akik meccsre mentek, sokan voltak, akik úgy mint mi, csak a meccs előtti hangulatot akarták megnézni. Persze jegyüzérek is voltak, simán lehetett volna ott helyben is jegyet venni, de gondolom nem volt olcsó. A stadiont egyébként csak 2011-től hívják Etihad-nak, mely egy dubaji légitársaságnak a neve, ami a csapat főszponzora. Előtte City of Manchester Stadiumnak nevezték.







Sajnos azt pont lekéstük, amikor a Real Madrid busza megérkezett, csak a City buszát láttuk, de az nem érdekelt. Jó lett volna látni a Madrid játékosokat, de ez most nem jött össze. A hangulat viszont nagyon jó volt és sajnáltuk, hogy nem láthatjuk a meccset a nézőtérről, nagy kedvünk lett volna bemenni.




Szobor a stadionnál




Lassan eltűnt a tömeg, akinek volt jegye az bement, csak páran maradtak, akik csak bámészkodni jöttek. Amikor elkezdődött a meccs mi is elindultunk hazafelé, nem akartunk sokáig időzni, mert másnap délelőttösek voltunk és hajnalban kelni kellett. Mindenesetre egy élmény volt itt lenni.

A meccs 0-0-ával végződött, ami egyik csapatnak sem volt túl jó, de talán a Madrid bizakodóbban várhatta a visszavágót, amit aztán 1-0-ra meg is nyertek, így a Real Madrid jutott a döntőbe. Hala Madrid!











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése