Oldalak

2015. július 14., kedd

Doncaster - Autókiállítás


2015/07/12.

Autókiállítás Doncasterben


Kihasználtuk, hogy szabadnaposak vagyunk és ismét kiruccantunk egy kicsit. Nem saját autóval mentünk,  mert épp azelőtt halt meg a Peugeot-unk, néhány itteni barátunk hívott meg minket. Ezt a hatalmas klasszikus autókiállítást minden évben megrendezik Doncasterben, ha jól emlékszem Doncaster Classic Car and Bike Show néven fut, általában június-július környékén tartják.

Már út közben is találkoztunk a kiállításra igyekvő veterán autókkal és közeledve a helyszín felé egyre jobban be volt állva a forgalom, hiszen ez az esemély rengeteg embert vonzz. Minimális összegű belépőt szednek, sajnos már nem emlékszem mennyit kellett fizetni.

Én nem vagyok egy nagy autóőrült, ezért nem estem hasra az egésztől, de tényleg voltak itt olyan járgányok, amik szinte csodaszámba mentek. Páromat jobban érdekelte az egész, ő hosszú percekig el tudott nézelődni 1-1 autónál.

Íme képekben:




















































































  








Összességében egy kellemes napot töltöttünk el Doncasterben, de nem érzek rá késztetést, hogy minden éven el kellene mennem erre a rendezvényre.